Working Capitalbusiness loans SBA Loans Small Business Loans Equipment Financing Short Term Loads Big Lines of Credit best business loans Merchant Cash Advances Long Term Loans
Get Adobe Flash player

Despre Noi

Societatea comerciala Ring Textile a fost infiintata in anul 1999 ca o societate romana cu raspundere limitata, inregistrata la Registrul Comertului Buzau sub nr. J10/375 din 10.09.1999, avand ca obiect de activitate principal de activitate fabricarea altor articole de imbracaminte, imbracaminte – exclusiv lenjeria de corp- cod CAEN 1413.

Ring Textile Production RTP SRL nu are filiale in alte localitati, activitatea desfasurandu-se in spatiul propriu in suprafata totala de 12.473 mp, din str. Infratirii, nr.12, Buzau.

Prezentarea produselor

S.C. RING TEXTILE PRODUCTION RTP S.R.L. produce diferite tipuri de confectii textile in sistem lohn si in sistem comercial. Este vorba despre pantaloni, jachete si fuste din material bumbac, denim, de diferite dimensiuni si culori. In functie de solicitarile clientului, produselor li se pot aplica diferite tratamente dupa confectionare, in functie de cerintele clientilor.

Caracterizare generală a “grupului” din care face parte firma

Grupul Ring este format din urmatoarele societati:

–          SC RING TEXTILE PRODUCTION RTP SRL

–          SC R RING SRL

–          SC RING SERVICE SRL

–          SC FASHION RING SRL

–          SC  S.I.T.I. COMPACT JEANS SRL

Sc Ring Textile Production RTP SRL este societatea „mama”, cea care pune la dispozitie celorlalte societati din grup resursele necesare ( spatiu, utilitati, utilaje, comenzi, resurse financiare) desfasurarii activitatii.