Working Capitalbusiness loans SBA Loans Small Business Loans Equipment Financing Short Term Loads Big Lines of Credit best business loans Merchant Cash Advances Long Term Loans
Get Adobe Flash player

Istoric

In luna septembrie 1999, la Buzau, s-a infiintat Ring Textile Production avand ca obiect de activitate fabricarea articolelor de imbracaminte in sistem lohn. Pentru desfasurarea activitatii, societatea a inchiriat activul di str. Infratirii, nr.12 de la SC CORAL DISTRIBUTIE SA din Buzau, alcatuit dintr-un spatiu administrativ, trei hale de productie, spatii de depozitare-magazii si cabina poarta.

In anul 2000, firma a efectuat cu surse proprii, lucrari de amenajare a spatiilor, in special a celor de productie, realizand si unificarea a 2 hale de productie.

De-a lungul timpului, societatea a achizitionat utilaje si echipamente tehnologice necesare desfasurarii in bune conditii  a activitatii de confectionare imbracaminte ( masini de cusut automate, masini pentru croit, masini de calcat etc.). Urmare a preocuparii permanente pentru dezvoltare, coroborate cu cererea in continua crestere a clientilor , precum si aparitia unor clienti noi, conducerea societatii a hotarat in anul 2002, achizitionarea activului in care isi desfasoara activitatea, modernizarea acestuia si marirea capacitatii de productie.

Activitatea s-a dezvoltat treptat,in prezent societatea utilizand un CAD Investronica dotata cu ploter si 3 statii de lucru, o sala de croit dotata cu o masina automata Orox, o magazie asigurata,4 linii de productie automatizate pentru pantaloni,fuste si geci, o calcatorie si o mica structura de spalat pentru probe de productie si scrapping ( teste de contractii, skew etc ).